Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Pau Ribes i Meritxell Mas, premiats per la Federació Catalana de Natació

21/05/2019

Han estat reconeguts per les medalles obtingudes al Campionat d'Europa de Glasgow l'any 2018

Meritxell Mas i Pau Ribes han estat guardonats per la Federació Catalana de Natació pels resultats aconseguits a l'European Championship, celebrat a Glasgow, del 3 al 7 d'agost de 2018, formant part del combinat estatal de natació artística. En aquesta competició, Pau Ribes va assolir el bronze en duet mixt lliure i tècnic; mentre que Meritxell Mas es va endur el bronze en combo.

L'acte ha tingut lloc en el marc de la Diada de la Natació Catalana, celebrada aquest dilluns al vespre, al Caixa Fòrum de Barcelona. En el decurs de la gala, s'ha fet un reconeixement als esportistes més destacats de l'any que han aconseguit medalla en campionats del món  i d'Europa, a més de distingir persones, clubs i institucions rellevants en l'àmbit dels esports aquàtics. La Federació també ha lliurat l'escut d'or, la màxima distinció que pot atorgar, a les esportistes ja retirades de la competició en actiu, Gemma Mengual i Èrika Villaécija.

 

Arxivat a: Esports
Txell Mas i Pau Ribes
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)