Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa la campanya de diagnosi de l'estat de les comunitats de veïns de Corró d'Avall i de Llerona

10/05/2019

L'objectiu és definir accions de millora per impulsar des del Servei d'assessorament i mediació en temes de veïnatge

El Servei d'assessorament i mediació en temes de veïnatge de l'àrea de Participació i Relacions Ciutadanes ha engegat aquest mes de maig una campanya de diagnosi de l'estat de les comunitats de veïns de Corró d'Avall i de Llerona. El projecte, tal com es va fer el 2018 amb les comunitats de Bellavista, consta d'una primera part de treball de camp en la qual una informadora realitza entrevistes amb totes les comunitats de veïns d'aquestes poblacions amb l'objectiu de conèixer l'estat de la finca, les característiques de la comunitat de propietaris i els veïns que hi viuen. La segona part d'aquest projecte consisteix en l'anàlisi de les dades recollides per tal de definir quines accions calen reforçar o implementar.

El Servei de suport, assessorament i mediació a les comunitats de veïns i en temes de veïnatge és un servei públic i gratuït d'acompanyament als veïns i les veïnes de les Franqueses davant de conflictes veïnals, ja siguin els propis d'una comunitat o bé per desavinences o desacords que es puguin donar amb la mateixa convivència.

El principal objectiu del servei és la millora de l'organització i el bon funcionament de les comunitats, fomentant la convivència i el bon veïnatge i oferint eines i recursos per a aquesta finalitat.

Arxivat a: Pla de Barris
Visites a les comunitats de veïns
Visites a les comunitats de veïns
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)