Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Afectacions de trànsit, aquest dissabte, 4 de maig

03/05/2019

A causa de la Cursa de l'Escola Colors, al matí, i de la Caminada Solidària de l'Escola Camins, a la tarda

Restriccions de trànsit a causa de la cursa de l'Escola Colors

 Aquest dissabte, 4 de maig, se celebra la 4a edició de la Cursa Escola Colors, que enguany incorpora la novetat de l'Spartan Colors, una prova on els obstacles seran els protagonistes. La recollida de dorsals s'iniciarà a les 9.30 h i les curses donaran inici a partir de les 10 h.  A causa d'aquesta activitat, a partir de les 9 h, quedarà restringida la circulació al carrer Valldoriolf, des de l'entrada de l'aparcament del Mercadona i fins a la rotonda del carrer de Torre Pinós.

Restriccions de trànsit a causa de la Caminada Solidària de l'Escola Camins

A causa de la Caminada Solidària de l'Escola Camins (dissabte, dia 4, 16.30 h), hi haurà restriccions de trànsit a partir de les 12 h del migdia, amb la prohibició d'estacionament al carrer Rafael Alberti, a la zona del pàrquing situat davant del mateix centre escolar.

Durant la caminada, hi haurà restriccions de circulació a la ctra. de Cànoves, a l'encreuament amb el camí de Can Mariano, per facilitar el pas dels participants cap al camí de l’antic abocador. També es regularà la  circulació a l’encreuament del camí veïnal de Marata amb el camí del cementiri de Marata. Des de la Policia Local es demana molta precaució en el moment de creuar la via.

Totes les restriccions publicades poden ser modificades per motius organitzatius o de seguretat. 
Per a qualsevol dubte relacionat amb la mobilitat o les restriccions podeu contactar trucant al telèfon de la Policia Local 938 467 575

 

 

 
Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Restriccions de trànsit per la Cursa de l'Escola Colors
Caminada Solidària Camins
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)