Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Enretiren per seguretat els arbres del Passatge de la Rectoria i del final del carrer Sant Ponç

26/04/2019

Es deixaran preparats nous escocells per plantar espècies autòctones

L'Ajuntament de les Franqueses ha procedit a enretirar els arbres del Passatge de la Rectoria i del final del carrer de Sant Ponç per motius de seguretat.  Els exemplars, que estaven en mal estat de salut, presentaven risc d'estabilitat, circumstància que s'ha vist agreujada per les condicions climatològiques de la tardor i de  l'hivern passats.

Amb la retirada dels arbres, s'ha fet un replantejament de la zona. En aquest sentit, es deixaran preparats nous escocells per a la plantació d'arbres autòctons de port gran i fulla caduca, es condicionarà el paviment i s'instal·laran bancs. També es redistribuirà l'enllumenat públic i es procedirà a la substitució d'aquells pals dels fanals que estan en mal estat a causa de la corrosió provocada per les miccions dels gossos. 

Arxivat a: Obres i Serveis
Arbres Passatge de la Rectoria
Arbres Passatge de la Rectoria
Plaça Passatge de la Rectoria
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)