Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'EBM Cavall Fort celebra el 10è aniversari, amb una xerrada i una festa a l'Espolsada

08/04/2019

Una interessant xerrada a càrrec de la pedagoga i escriptora Eva Bach, el divendres a Can Font, i una animada festa a la plaça de l'Espolsada, el dissabte, han estat els actes centrals de la celebració del desè aniversari de l'Escola Bressol Municipal Cavall Fort.

Més d'una setantena de famílies han omplert la sala d'actes del Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font per seguir atentament les explicacions d'Eva Bach al voltant de "L'art de posar límits als 0-3 anys", xerrada que ha suposat el tret de sortida de l'aniversari de l'escola.

El dissabte, a partir de les 10.30 h, la Plaça de l’Espolsada s'ha omplert de grans i petits per celebrar aquests deu anys amb diferents tallers i activitats, d'entre els quals el taller de materials reciclats per decorar el pastís gegant que es trobava enmig de la plaça, el taller de globoflèxia i el tallere de bombolles. També s'ha pogut veure una exposició amb imatges d'aquests 10 anys de l'escola.

La festa ha comptat amb la participació sobre l'escenari d'algunes alumnes actuals del centre i d'un parell d'exalumnes, que han volgut dir unes paraules sobre la seva experiència. A continuació, l'equip docent del centre, amb l'ajuda dels assistents, han bufat les espelmes del pastís.

La jornada ha finalitzat amb l'actuació del grup d'animació Pinxo & Punxa.

 

Arxivat a: Educació
Festa del 10è aniversari
Festa del 10è aniversari
Festa del 10è aniversari
Festa del 10è aniversari
Festa del 10è aniversari
Festa del 10è aniversari
Festa del 10è aniversari
Festa del 10è aniversari
Festa del 10è aniversari
Xerrada Eva Bach - EBM Cavall Fort
Xerrada Eva Bach - EBM Cavall Fort
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)