Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vine a conèixer l’Espai Can Prat

21/03/2019

El 23 de març t'ensenyem les noves instal·lacions amb cultura popular, art i l'animació d'El Pot Petit

L’Espai Can Prat ha transformat un antic projecte de centre cultural amb un auditori en un edifici polivalent per a usos sociosanitaris. Aquesta redefinició del projecte és fruit d’un procés participatiu realitzat entre els anys 2013 i 2014, que va decidir els usos definitius de l’equipament.
La superfície de l’edifici és de 5.279 m2, que encabiran un pavelló poliesportiu, el nou Centre d’Atenció Primària de Corró d’Avall i una biblioteca. Els exteriors, que inclouen la coberta i els accessos, sumen un total de 6.369 m2.

El Centre d’Atenció Primària

Els 876 m2 acullen els serveis de l’ambulatori de Corró d’Avall. Consta d’espais diferenciats per a la recepció, l’administració, les àrees de medicina general i de pediatria, una zona polivalent, una aula d’educació sanitària i formació i diversos espais per al personal i els serveis interns. L’accés al CAP està situat a l’esplanada oest, a la confluència de la plaça de Can Prat i el carrer de Tagamanent.

Biblioteca

Té 1.267 m2 i està situada al primer pis. Amb accés des del carrer Verge de Montserrat, consta d’una zona d’acollida i d’un espai polivalent de 120m2. Inclou dues sales de lectura diferenciades, infantil i general, un espai de treball intern i zones logístiques. També té diverses sales d’estudi i una zona de terrassa per a poder realitzar tallers a l’aire lliure.

Pavelló poliesportiu
De 1.053 m2, amb una pista multiusos, una zona de grades, vestidors i magatzem, aquest espai està situat a la planta baixa de l’edifici i l’accés per a vianants serà a la zona sud, al carrer Verge de Montserrat.

Exteriors i accessos

L’accés al Centre d’Atenció Primària està situat a l’esplanada est, delimitada per la plaça de Can Prat i el carrer de Tagamanent. Aquesta zona disposa d’un espai d’estacionament de vehicles i d’espai verd amb talussos enjardinats.
L’accés principal a la biblioteca, al pavelló i a la zona de restauració està situat a la part sud de l’edifici, al carrer Verge de Montserrat). Tanmateix, hi ha un accés secundari al pavelló des de la zona nord habilitat pels dies d’entrenament i pels serveis.

Des del carrer de l’Onze de Setembre es pot accedir a peu pla a la coberta transitable de l’edifici on hi ha situada una àrea de descans i una zona enjardinada.

PROGRAMACIÓ

10.30 h Xocolatada
Centre Cultural Can Ganduxer

11 h Cercavila
Amb els Gegants de les Franqueses, el Grup de Diables Els Encendraires i el grup d’animació Brass de Gitano Band
Recorregut: Recorregut: sortida del Centre Cultural de Can Ganduxer, passeig dels Til·lers i fins a l’Espai Can Prat

11.30 h Ball de gegants
Pista esportiva de l'Espai Can Prat

12 h Exposició 7set,
a càrrec de la pintora Àngela Álvarez
Comissaria de l’exposició Cristina Requena, directora de la galeria Artemisia, Art & Tendències
Biblioteca de l’Espai Can Prat

12.30 h Espectacle d’animació infantil
amb el grup El Pot Petit
Exterior de l'Espai Can Prat

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Activitats
Pòster Can Prat
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 12:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)