Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Associació Mirall organitza una meditació reivindicativa i una marxa i participarà en la manifestació de Barcelona

01/03/2019

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona

L'Associació Mirall, un mirada amb perspectiva de gènere, de les Franqueses, organitza diverses accions reivindicatives, els dies 7 i  8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. L'entitat proposa per dijous, dia 7 de març, l'activitat Sentim en Lila, una sessió de ioga musicalitzada i de meditació que vol ser  "un acte reivindicatiu per les dones que ja no hi són, per les que pateixen i han patit les conseqüències del patriarcat, per les nostres ancestres i les nostres descendents", segons l'associació.

L'activitat és totalment oberta i tindrà lloc al Pavelló poliesportiu municipal de Corró d'Avall, de les 19 a les 20 h. Mirall recomana vestir roba còmoda i dur una estoreta o una tovallola.

El divendres, 8 de març, en el marc de la vaga feminista, les accions reivindicatives de Mirall començaran a les 11 h, amb la Marxa Feminista. Amb el lema 'Caminem juntes i fortes', la caminada s'iniciarà a la plaça de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i finalitzarà a la plaça de la Porxada de Granollers.Allà, qui vulgui, es podrà unir al dinar amb carmanyola.

I, a les 17 h, l'associació Mirall fa una convocatòria a l'estació de Renfe de Bellavista per participar a la manifestació de Barcelona.

L'Associació Mirall, una mirada amb perspectiva de gènere treballa per promoure una societat sense subordinació de gènere i denunciar i evidenciar les discriminacions per raó de gènere o opció sexual; per sensibilitzar i fomentar la conscienciació sobre l'equitat, i per trencar amb els valors d'uniformitat del patriarcat. Actualment, són una quarantena d'integrants, una xifra que va augmentant dia a dia.

 

 

Arxivat a: Polítiques Socials
Associació Mirall. Actes 7 de març
Associació Mirall. Actes 8 de març
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)