Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El camp de futbol de Corró d'Avall estrena nou sistema d'enllumenat

22/02/2019

El canvi d'il·luminació permetrà un estalvi energètic del 40%

Les quatre columnes d'enllumenat de 15 metres del camp de futbol de la zona esportiva de Corró d'Avall ja il·luminen amb el  nou sistema d'enllumenat LED. Durant les darreres setmanes, els tècnics han procedit a la substitució de les 16 lluminàries d'halogenurs per la nova il·luminació, de tecnologia molt més avançada, més eficient energèticament i amb una menor taxa d'avaries.

El camp de futbol de Corró d'Avall té un ús intensiu durant l'any, amb entrenaments de dilluns a divendres, de 17 a 23.30 h i d'entre 22 i 24 partits cada cap de setmana. En conseqüència, la despesa energètica pel que fa a l'enllumenat és molt elevada. Es calcula que amb el nou sistema de làmpades LED  hi haurà un estalvi energètic del 40% en aquesta instal·lació.

El nou sistema d'il·luminació també permetrà graduar la intensitat de la il·luminació amb diferents escenes configurades. Es preveu que l'actuació, que ha tingut un cost de 52.209,93 euros, estigui totalment enllestida durant la primera quinzena de març.

Arxivat a: Obres i Serveis
Nous llums LED al camp de futbol de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)