Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Aquesta plaça no hagués estat possible sense Pla de Barris i les aportacions dels veïns"

16/02/2019

Bellavista estrena la nova illa d'equipaments del carrer Rosselló amb tallers i música

"La plaça del carrer Rosselló és un exemple més de l'ambició de Pla de Barris que ha permès que les actuacions urbanístiques a Bellavista tinguin una raó social", ha comentat el regidor de Pla de Barris, Joan Antoni Marín, durant l'estrena de l'espai. Aquesta obra amb una superfície  total de 2.855,5 m2 i un pressupost de 572.194, 06 € s'ha realitzat gràcies a les al treball conjunt d'Ajuntament i veïns, perquè tal i com ha dit l'alcalde, Francesc Colomé, "no hagués estat possible sense Pla de Barris i les aportacions dels veïns".

L’illa d’equipaments del carrer Rosselló  ha sofert una remodelació integral en els darrers mesos. El juny passat començaven les obres de remodelació dels exteriors, les fases 2a i 3a del projecte de renovació d’aquesta zona. En aquesta mesos l’espai delimitat pels carrers del Bosc, Alzina, Rosselló i Travessia ha deixat de ser un espai tancat per obrir-se i eliminar la majoria de les barreres arquitectòniques que hi havia com murs, tanques o desnivells. Ara, està completament obert al carrer Rosselló que, a més, té una calçada en plataforma única i en continu amb la nova zona verda. L’execució d’aquesta remodelació ha suposat la substitució dels murs i les tanques per talussos enjardinats per connectar el carrer Rosselló amb l’illa, aquest carrer també s’ha obert a la cruïlla amb el carrer Travessia per donar accés amb una rampa. També s’han remodelat la il·luminació i el mobiliari urbà. L'objectiu de "modificar un espai físic amb l'esperit d'un espai de convivència" ha quedat completament palès segons ha comentat Joan Antoni Marin durant els parlaments.

Per estrenar l'illa d'equipaments del carrer Rosselló, l'espai ha estat durant tot el matí ple d'activitats com tallers i jocs organitzats pel Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i ha acabat amb un concert amb Xip Xap.

Ja pots visitar la galeria de fotos aquí.

 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Pla de Barris
Estrena de l'illa d'equipamens del carrer Rosselló
Estrena de l'illa d'equipamens del carrer Rosselló
Estrena de l'illa d'equipamens del carrer Rosselló
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)