Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els conflictes quan l'entitat bancària és el nou propietari de la comunitat de veïns, a debat

29/01/2019

Una experta en mediació ha donat les claus per afrontar els problemes que es deriven d’aquesta situació

Diversos representants veïnals i veïns han participat en l’activitat formativa “L’entitat bancària, el nou propietari de la comunitat”, que ha organitzat l’Ajuntament de les  Franqueses, en el marc del Dia Europeu de la Formació. 

L’experta mediadora que ha impartit la xerrada ha posat sobre la taula els possibles conflictes que es poden donar en una comunitat amb pisos de propietat d’entitats bancàries i ha donat  les claus per gestionar-los. Com reclamar el pagament de les quotes, quines són les responsabilitats amb el deute de l'anterior propietari, com preparar la documentació o com s'han de gestionar les comunicacions amb el banc, són alguns dels temes que s'han tractat.

La sessió ha estat especialment profitosa, ja que gran part dels representants veïnals que hi han assistit  viuen, precisament, en comunitats amb pisos que són propietat d’entitats bancàries, la qual cosa els provoca molèsties de tot tipus: impagaments de quotes, pagaments fora de termini, ocupacions, entre d’altres...

La xerrada ha tingut lloc a l’edifici Bellavista Activa, seu de l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes, gestora del Servei de Suport, Assessorament i  Mediació a les Comunitats de Veïns, un servei que funciona a les Franqueses del Vallès des de 2014, fruit de les accions realitzades des del Pla de Barris.

Arxivat a: Pla de Barris
Veïns i representants veïnals, a la sessió del Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)