Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Llerona estrena la renovació de la zona esportiva

16/10/2018

Aquest diumenge, una festa lúdico esportiva inaugurarà els 4.575 m2 remodelats

Han estat 5 mesos d'obres i uns 345.000 euros d'inversió per adequar i modernitzar els terrenys i els equipaments de la zona esportiva de Llerona. Són més de 4.500 m2 adjacents a la parròquia de Santa Maria i llogats a l'Ajuntament gràcies a un acord amb els propietaris, el Bisbat de Terrassa. 

Aquest diumenge, des de bon matí, s'oficialitzarà l'obertura de la nova zona esportiva amb les autoritats, les entitats esportives i els veïns. A partir de les 10.30 h hi haurà inflables i jocs gegants i partits de pàdel, de petanca i d'altres modalitats esportives. A les 12 h es realitzarà la cerimònia d'inauguració i la benedicció de l'espai amb la presència de les autoritats. En acabar hi haurà un aperitiu pels assistents.

La remodelació afecta els equipaments esportius i espais ja existents entre el camp de futbol i el camí de Marata a Llerona. Les feines realitzades han estat:

                . L'arranjament dels accessos i dels camins interiors.

                . La transformació d'una de les pistes de tennis en una pista de pàdel.

                . L'arranjament de les pistes de petanca, la pista polivalent i la zona infantil.

                . La instal·lació de nous parterres i el canvi de l’enllumenat.

Aquesta ha estat la primera fase de la renovació de la zona esportiva de Llerona. Ara, en una segona fase, es treballarà en el Centre Cultural, una obra que ja està licitada. Tindrà un cost aproximat de 400.000 euros i suposarà la remodelació integral de l’actual teatre, transformant-lo en una sala polivalent, i els possibles usos de la primera planta del casal, actualment sense servei.

Arxivat a: Ajuntament, Esports, Urbanisme i Activitats
Inauguració zona esportiva de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2020 a les 19:01h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)