Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La companyia Pep Bou fa la preestrena de “BLOOP” a les Franqueses

02/10/2018

Les representacions es faran els dies 6 i 7 d’octubre al Teatre Auditori de Bellavista

La companyia Pep Bou farà “la preestrena mundial” de l’espectacle “BLOOP” aquest cap de setmana a les Franqueses del Vallès, fruit d’un conveni amb l’Ajuntament. L’acord ha suposat una residència d’aquesta companyia al Teatre Auditori de Bellavista durant tres mesos (juliol, agost i setembre) per preparar la nova funció. Ara, els dies 6 i 7 d’octubre, a les 18 hores, es farà la preestrena en aquest mateix teatre de Bellavista. “És un espectacle que va en caminadors. És un nen que va dret, però encara no camina”, ha dit l’artista Pep Bou durant la presentació. I és que, segons Bou, l’espectacle necessita rodatge davant del públic perquè “està en plena metamorfosi”. L’artista ha valorat molt positivament aquest acord amb les Franqueses. “Tres mesos treballant a diari ens ha ajudat a fer moltes proves de bombolles. Ara portarem el nom de les Franqueses del Vallès per tot arreu”, ha dit.

A banda de les preestrenes, l’acord també preveu passis d’un tastet de l’espectacle per a totes les escoles. Del 8 a l’11 d’octubre gairebé 1.500 alumnes de les Franqueses passaran pel Teatre Auditori de Bellavista. “Els joves tindran el privilegi de veure un espectacle com aquest i què millor que fer-ho a les Franqueses”, ha explicat la regidora de Cultura, Marina Ginestí.

L’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, també ha destacat la importància de convenis com aquest per posar en alça la feina d’artistes locals amb projecció. Colomé ha destacat l’experiència de Pep Bou i ha assegurat que ara acaba la primera fase del projecte, però “ens queda una segona fase, la teva residència”, ha dit. I és que l’alcalde ha explicat que la intenció és treballar per fer un lloc de residència Pep Bou, que sigui escola de les bombolles i on alhora es pugui gaudir del seu art. “A partir d’ara ens hi hem de posar”, ha assegurat l’alcalde.

Les entrades per veure “BLOOP!” els dies 6 i 7 d’octubre ja estan a la venda a www.teatres.lesfranqueses.cat i www.tictactiquet.com a un preu de 5 euros (4 euros preu reduït).

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Presentació preestrena BLOOP
Presentació preestrena BLOOP
Presentació preestrena BLOOP
Presentació preestrena BLOOP
Presentació preestrena BLOOP
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)