Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es presenta la 2a Jornada de Salut, Alimentació i Exercici Físic

02/10/2018

Aquest 5 i 6 d’octubre hi haurà activitats adreçades a tots els públics.

Avui, s’ha presentat la 2a Jornada de Salut, Alimentació i Exercici Físic. Aquesta és la segona edició d’una jornada on es posa sobre la taula un dels principals determinants que actuen sobre la salut, l’alimentació. En aquest sentit, la jornada reflexionarà sobre la importància d’una alimentació saludable, la necessitat d’adquirir bons hàbits saludables i ajudar a despertar consciències perquè la decisió de què mengem és important. 

Enguany, com a novetat, hem inclòs el factor de l’exercici físic perquè la activitat física és beneficiosa en qualsevol etapa de la nostra vida. Per aquest motiu, aquesta edició es realitza en dos dies, incloent una caminada per la Riba del Congost. Tots aquells interessats en fer un recorregut amb petites aturades per observar la fauna i la flora, podeu presentar-vos a la Can Ribas - Centre de Recursos Agraris a les 9 h del mateix dia de la caminada que organitza l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall. 

L’activitat física és una de les millors maneres d’invertir en salut. Segons l’Organització Mundial de la Salut, la inactivitat física constitueix el quart factor de risc més important de mortalitat al món, i és la causa del 6% de defuncions a nivell global. Com a causes de mort que la superen únicament la hipertensió (13%), el consum de tabac (9%) i iguala la hiperglucèmia (6%). Per aquest motiu, aquesta segona edició inclou aquest element que hem considerat indispensable per a fer de la jornada un esdeveniment que remogui consciències per a una vida plena de salut. 

La tarda del divendres, la plaça de l’Espolsada s’omplirà d’activitats per als infants, els qui podran preparar un berenar saludable amb l’ajut de la xef Ada Parellada i realitzar un taller per aprendre a rentar-nos correctament les dents.

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Presentació de la 2a Jornada de Salut, Alimentació i exercici Físic
Presentació de la 2a Jornada de Salut, Alimentació i exercici Físic

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2020 a les 19:01h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)