Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Salut, alimentació i ara exercici físic

03/08/2018

La 2a Jornada de Salut i Alimentació tractarà enguany la importància d’evitar el sedentarisme per adquirir hàbits saludables.

Al 2017 va néixer la primera Jornada de Salut i Alimentació organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració del Dr. Velayos, amb l’objectiu d’esdevenir un fòrum de debat que facilités la informació necessària per a millorar els nostres hàbits alimentaris. Enguany, s’ha volgut donar una volta més i afegir un element clau per a gaudir d’una vida saludable, l’exercici físic.

La jornada es realitzarà els propers 5 i 6 d’octubre i es dividirà en tres grans blocs. Divendres al matí tindrà lloc el cicle de xerrades sobre els aliments processats i els seus efectes en la salut, els pros i contres de l’alimentació vegetariana, les intoleràncies a la lactosa i al gluten...

La plaça de l’Espolsada serà l’escenari per a les diverses activitats dirigides als més petits durant el divendres a la tarda. Per començar bé i tenir prou energia, l’Ada Parellada farà un taller per preparar el berenar amb ingredients saludables i boníssims.

El joc del mocador, la gallina cega, l’atrapacues i el joc de relleus són els jocs tradicionals amb els que pretenem acostar els valors d’una bona alimentació i una vida activa als infants, en definitiva, apostem per l’educació vivencial, vehicular l’aprenentatge a través del joc, una gimcana de 4 dinàmiques amb l’objectiu de familiaritzar els més petits amb l’origen dels aliments i les seves propietats,

La 2a Jornada de Salut, Alimentació i Exercici Físic finalitzarà amb una caminada el dissabte al matí per tal d’activar el cos i despertar consciències perquè la decisió de què mengem i quant ens movem és important.

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Jornada de Salut i Alimentació 2017
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2020 a les 19:01h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)