Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les aules d'informàtica per a la gent gran amplien els equips

02/07/2018

L'Ajuntament i l'Obra Social la Caixa signen un conveni per adquirir nous ordinadors

Les aules d'informàtica per a la gent gran disposaran en breu de quatre ordinadors nous a Corró d'Avall per realitzar-hi els tallers. Aquests nous equips s'han adquirit gràcies a una donació de 1.000 euros de l'Obra Social la Caixa. Aquest és el tercer any que l'àrea de Gent Gran i la fundació de la Caixa signen aquest conveni que ha permès comprar 13 ordinadors en total per a totes les aules del municipi.

Actualment, les Franqueses compta amb 4 aules d'informàtica per a la gent gran situades a Bellavista, Corró d'Avall, Llerona i Marata i pels cursos, de diferents nivells, hi han passat prop de 80 persones. Aquest cursos d'informàtica es sumen als de memòria, teatre, ceràmica i ioga que arriben ja a 214 veïns del municipi.

La signatura entre l'Ajuntament i l'Obra Social de la Fundació la Caixa s'ha tancat aquest matí amb la presència de l'alcalde, Francesc Colomé, de la regidora de Gent Gran, Rosa Pruna i del director de l'oficina de Bellavista, Manel Cabanillas.

Arxivat a: Gent Gran
Signatura del conveni amb l'Obra Social la Caixa
Signatura del conveni amb l'Obra Social la Caixa
Signatura del conveni amb l'Obra Social la Caixa
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/07/2020 a les 09:40h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)