Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Enquesta sobre convivència i civisme

02/07/2018

Participa en l’enquesta sobre convivència i civisme que promou l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes per construir plegats el Pla de Promoció de la Convivència i el Civisme de les Franqueses.

L’enquesta, totalment anònima, tracta diferents temes, com les relacions veïnals, els usos i el civisme en els espais públics i en els equipaments, la participació a la ciutat i les preocupacions entorn a la convivència.

L’Ajuntament impulsa la participació ciutadana com a instrument per al disseny i consens d’un marc de relacions de confiança i solidaritat entre persones, comunitats, organitzacions i institucions  en els principals espais on es produeix la convivència.

Des de l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes s’ha començat a treballar l’elaboració del Pla de promoció de la Convivència del municipi partint de la diagnosi per prioritzar les accions a desenvolupar i dur-les a terme de manera ordenada, generant sinèrgies per assolir el major benestar.

No es tracta tan sols de definir unes normes i determinar uns compromisos, s’ha d’anar més enllà. El pla permet fer una revisió ètica de les bases en què és fonamenten els diferents tipus de relacions que es donen al municipi.

El Pla de Convivència, que es preveu finalitzar al mes de novembre, ofereix a l’Ajuntament un instrument que permet coordinar les seves polítiques de foment de la convivència veïnal, dels drets civils i la no discriminació com a eix transversal.

Participa només fent clic aquí.

 

Arxivat a: Ajuntament, Participació
Pla de promoció de la convivència de Les Franqueses del Vallès

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)