Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local tanca les activitats socioeducatives del curs

13/06/2018

La darrera xerrada ha estat sobre seguretat a les xarxes davant els alumnes de l'Institut Lauro

La Policia Local ha impartit la darrera de les sessions sobre seguretat a les xarxes socials davant els alumnes de l'Institut Lauro. Aquesta xerrada s'emmarca dins el programa socioeducatiu de la policia i comparteix calendari amb les sessions sobre educació viària, ciclomotors i responsabilitat civil que cada curs realitzen als centres educatius de Primària i Secundària del municipi.

Aquesta darrera xerrada és un dels que  lidera l’àrea de Seguretat Ciutadana i es centra en la informació i la prevenció en l’ús de les xarxes social. Aquesta acció que realitza la Policia Local als alumnes de 2n dels dos instituts de secundària compta amb la col.laboració de l’ICAVOR, Il.lustre Col.legi d’Advocats del Vallès Oriental, i posa a debat temes relacionats amb les xarxes com el ciberassetjament, la seguretat i la privacitat; i d’altres com el consum de substàncies o les conductes de risc.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Sessió sobre seguretat a les xarxes socials a l'Institut Lauro
Sessió sobre seguretat a les xarxes socials a l'Institut Lauro
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)