Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els polígons de les Franqueses comptaran amb videovigilància i s’estudia construir una nova passera sobre el Congost

13/06/2018

Les propostes s’han fet públiques durant el III Fòrum Empresarial dels Polígons Industrials de les Franqueses

L’Ajuntament ha enllestit l’estudi de viabilitat de la instal.lació de càmeres de videovigilància als polígons industrials de les Franqueses. La proposta és col.locar-ne 10 en punts estratègics de les zones industrials i cobrir així la demanda de millores de la seguretat feta per l’Associació d’Empresaris de Polígons (AEP) ja fa uns mesos. El cost d’aquest sistema és de més de 70.000 euros. Ara, l’Ajuntament i l’Associació treballaran conjuntament per fer realitat el projecte en breu.

La millora de l’accessibilitat als polígon industrials és una altra de les demandes de l’AEP. La primera mesura serà la connexió del sector V amb la Ronda Nord, que fa unes setmanes ja va anunciar el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Però darrera d’aquesta actuació, tal i com ha anunciat l’alcalde, Francesc Colomé, en vindran més. Una és l’estudi de la construcció d’una passera sobre el Congost a la zona del gual de Cal Forcaire per fer una connexió per vehicles entre el sector V i els polígons del Pla de Llerona i Can Castells a Canovelles. També està en fase d’estudi la connexió per a vianants entre Bellavista i el Ramassar.

Un nombrós grup d’empresari de les Franqueses han conegut avui aquestes mesures durant la celebració del III Fòrum Empresarial dels Polígons Industrials de les Franqueses. Durant la trobada s’han presentat les darreres actuacions de l’associació, que ja representa gairebé al 20% dels empresaris del municipi i s’han realitzat dues sessions monogràfiques sobre els canvis en la legislació europea sobre protecció de dades i les oportunitats que l’arribada de la tecnologia 5G donarà a les empreses.

A l’acte hi ha assistit una 30a d’empreses i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Francesc Colomé i del president de l’AEP, Jordi Deumal.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
III Fòrum Empresarial dels Polígons Industrials de les Franqueses
III Fòrum Empresarial dels Polígons Industrials de les Franqueses
III Fòrum Empresarial dels Polígons Industrials de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/01/2022 a les 13:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)