Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Un nou pla d'ocupació dóna feina a 10 veïns de Bellavista

29/01/2018

La convocatòria de feina forma part del projecte Pla de Barris.

10 persones han signat aquest divendres el seu contracte laboral amb l'Ajuntament de sis mesos de durada. Els receptors d'aquest pla d'ocupació són 8 homes i dues dones.  7 dels nous treballadors realitzaran feines de peó en la Brigada Municipal, al Patronat Municipal d'Esports i al Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i els altres 3, exerciran d'agents cívics a la zona de Bellavista. Els contractes seran vigents fins a finals del mes de juliol. Relacionats amb Pla de Barris s'han realitzat 144 contractes semestrals dels quals s'han signat 24 contractes de tècnic municipal. Els nous contractes els va signar l'Alcalde, Francesc Colomé, en presència del Regidor de Pla de Barris, Juan Antonio Marín.

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica, Pla de Barris
Foto de grup dels nous plans d'ocupació
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2020 a les 19:01h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)