Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Avancem per millorar Bellavista

19/12/2017

L’Ajuntament inverteix per acabar, durant el proper any, amb les dificultats de connectivitat de Bellavista, millorar les instal·lacions esportives, remodelar l’entorn del carrer Rosselló i rehabilitar els edificis més malmesos.

Pla de Barris rehabilita 6 edificis

Pla de Barris dedicarà més de 200.000 euros a la rehabilitació de 6 edificis de Bellavista en els propers mesos en la seva quarta convocatòria d’ajuts dirigits a millorar espais comuns com ara façanes, patis interiors, instal·lacions elèctriques, ascensors o cobertes, entre d’altres. D’aquesta manera no només es millora l’aspecte estètic de la zona, sinó que es fa una inversió indispensable per a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. Durant el 2018, s’obrirà una nova convocatòria d’ajuts que serà la darrera que liderarà Pla de Barris.

Encarregat el projecte per a la construcció d’un pas soterrat

El pas inferior sota les vies del ferrocarril per a vianants i ciclistes es construirà durant el proper any entre els carrers d’Aragó i Francesc Gimeno per acabar amb les dificultats de connectivitat de Bellavista amb els territoris limítrofs, i en especial, amb l’accés als equipaments esportius. L’absència de jerarquia viària i de recorreguts que prioritzin les persones, obstaculitza aquesta mobilitat dins del municipi a peu o en bicicleta i obliga a desplaçar-se en vehicle privat.

S’inicia la 2a i 3a fase de la remodelació de l’entorn del carrer Rosselló

L’Ajuntament impulsa l’inici de la 2a i 3a fase de les obres de remodelació de l’espai exterior de l’illa compresa entre el carrer Rosselló, carrer Bosc, carrer Alzina i carrer Travessia. La 2a fase de les obres, amb una superfície d’actuació és de 2.087m2, permetran remodelar murs de contencions, paviments i jardineria, i també s’actuarà sobre les instal·lacions d’il·luminació, sanejament i fontaneria. Per millorar l’accessibilitat entre ambdues places es construiran les grades i noves escales. La 3a fase de les obres se centra en la realització d’una plataforma única, és a dir, en la reforma de les voreres i l’asfalt en un mateix nivell per tal de prioritzar el pas de vianants.

Vestidors per a les instal·lacions esportives

La zona esportiva de Bellavista estrenarà vestidors i és que properament s’instal·laran dos mòduls prefabricats independents, un mòdul amb quatre vestidors, dos per a equips i dos per àrbitres, i un mòdul amb dos vestidors i dos banys, un dels quals estarà adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. La instal·lació d’aquests mòduls permetrà pal·liar les mancances de les instal·lacions esportives i evitarà que s’hagin de fer servir les instal·lacions de l’Escola Bellavista-Joan Camps i Giró. 

Arxivat a: Pla de Barris
Remodelació de l'espai exterior de l'illa compresa entre el carrer Rosselló, carrer Bosc, carrer Alzina i carrer Travessia
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 14:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)