Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament renova el conveni amb el Col.lectiu Cristià l'Estel del Matí

21/11/2017

L'Estel del Matí és una de les tres entitats sense ànim de lucre que col.laboren en el repartiment d'aliments a les famílies més desfavorides de les Franqueses del Vallès

El Col.lectiu Cristià l'Estel del Matí, conjuntament amb el Xiprer i Manà,  col.labora amb l'Ajuntament en el repartiment d'aliments mensual.

Gràcies a la relació que l'Àrea de Polítiques Socials té amb aquesta entitat, cada any 30  famílies amb pocs recursos de les Franqueses del Vallès poden rebre 12 lots de productes alimentaris bàsics. Els tècnics de Polítiques Socials s'encarreguen de detectar les famílies beneficiàries del servei i és l'Estel del Matí qui emmagatzema i reparteix els aliments que arriben des del Banc d'Aliments.

El conveni l'han signat l'alcalde, Francesc Colomé i la presidenta de l'entitat, Loida Ortega. L’alcalde ha destacat la importància de la feina que fan i el puntal que signifiquen per als serveis socials del municipi. Des de l’Estel del Matí també han destacat l’ambient de bona col.laboració que hi ha i el suport que sempre han rebut de les Franqueses.

El Col.lectiu Cristià l’Estel del Matí també treballa en l’àmbit social, lúdic i de lleure amb infants i joves.

Arxivat a: Polítiques Socials
Signatura del conveni amb el Col.lectiu Cristià l'Estel del Matí
Signatura del conveni amb el Col.lectiu Cristià l'Estel del Matí
Signatura del conveni amb el Col.lectiu Cristià l'Estel del Matí
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)