Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Impuls a l’ocupació local

30/10/2017

L’àrea de Dinamització Econòmica obre el seu perfil de Linkedin “Ocupació Les Franqueses del Vallès” per impulsar la inserció laboral, facilitant canals de comunicació amb els ciutadans.

“Ocupació Les Franqueses del Vallès” és el nou perfil de Linkedin impulsat per l’Ajuntament on l’àrea de Dinamització Econòmica publicarà les ofertes de treball del municipi. Aquesta eina permet als ciutadans informar-se sobre els perfils sol·licitats per les empreses amb l’objectiu de facilitar la seva inserció al mercat laboral. 

Tanmateix, l’Ajuntament a través de les seves xarxes socials, facebook i twitter, compateix les ofertes de feina del municipi sota el hashtag #ocupacióLFdV per tal de reforçar l’accés a la informació i estimular la generació d’activitat econòmica a les Franqueses. 

L’àrea de Dinamització Econòmica posa a disposició dels franquesins les eines necessàries per a millorar l’ocupabilitat de les persones a l’atur realitzant, per exemple, cursos i tallers formatius que potencien les habilitats i aptituds dels participants. Actualment estan en marxa els cursos de dinamització d’activitats en el lleure educatiu infantil i juvenil, les xarxes socials en la recerca de feina, anglès i el curs de SAP Business On. L’àrea disposa d’una àmplia programació anual que posa a disposició de tots aquells interessats en millorar la seva formació i/o ampliar les seves competències emprenedores.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Perfil de Linkedin Ocupació Les Franqueses #ocupacióLFdV
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)