Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses acull el testimoni de Moustafa Alkhatib, refugiat sirià

30/05/2017

L’escola Little English, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza una xerrada aquest dijous

Des que va esclatar la guerra d’Irak l’any 2003, l’escola d’anglès de les Franqueses Little English organitza activitats dedicades a temes socials amb els seus alumnes, que treballen durant el mes de març. Aquesta vegada, però, la possibilitat de tenir el testimoni d’un refugiat sirià els ha animat a obrir l’activitat a tota la ciutadania amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses.

El Consistori ja ha mostrat en diverses ocasions el seu interès a participar en actes i campanyes vinculades en l’ajut als refugiats com ara el seu compromís per a implementar el Programa Català de Refugi, que impulsa la Generalitat de Catalunya, per acollir persones migrades. En aquest sentit l’Ajuntament també s’ha adherit a la campanya “Casa nostra és casa vostra” i penja la banderola al balcó els dies 20 de juny (Dia Internacional del Refugiat) i el 18 de desembre (Dia Internacional de les Persones Migrades).

En aquesta ocasió, Little English ha organitzat la xerrada “from Alepo to Catalonia... a live journey. La ruta d’en Moustafa” que es basarà en el testimoni de Moustafa Alkhatib, un jove sirià que va marxar d’Alepo quan va esclatar la guerra i va començar una ruta que el va portar a Turquia i Grècia. En aquests moments, Moustafa Alkhatib viu a Girona. L’escola Little English organitza la xerrada amb l’objectiu de conscienciar sobre aquest drama humanitari, però també com a activitat acadèmica. És per aquest motiu que la xerrada es farà en anglès, però hi haurà traducció simultània perquè qualsevol persona pugui seguir entendre el seu testimoni.

L’acte es farà aquest dijous 1 de juny, a les 19 h, a Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies (passeig del Pedraforca, 22), a les Franqueses del Vallès. 

Arxivat a: Ajuntament, Polítiques Socials
Xerrada refugiat sirià
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 11:46h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)