Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’inicia el període d’audiència als ciutadans per la verificació d’habitatges buits al municipi

25/05/2017

Des d’avui i fins al 14 de juny, l’Ajuntament donarà audiència als ciutadans afectats i gestionarà totes les aportacions que puguin fer els ciutadans i entitats del municipi.

L’Ajuntament, en compliment a la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, ha obert un procés de participació ciutadana que permet recollir les aportacions dels veïns del municipi en l’elaboració de l’ordenança municipal reguladora del procediment sobre verificació d’habitatges buits de les Franqueses. El procés va finalitzar el 12 de maig sense al·legacions ni suggeriments.

Des d’avui i fins al 14 de juny, el consistori donarà audiència als ciutadans afectats i gestionarà totes les aportacions que puguin fer els ciutadans i entitats del municipi, de conformitat amb l’art. 133.2 de la llei anteriorment esmentada (podeu veure l’ordenança al documenta adjunt).

Les aportacions i suggeriments es poden realitzar a través dels següents canals de participació:

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament pretén incidir de manera directa en la funció social de l’habitatge en les situacions en què no s’acompleix. Aquesta ordenança  permetrà detectar l’existència d’habitatge buit i aconseguir la seva mobilització al mercat, preferentment de lloguer, i amb proporcionalitat a les economies familiars disponibles per part de la propietat o titular d’un dret real d’atribució del dret d’ús sobre l’immoble. 

Arxivat a: Participació
Ordenança habitatges 2017

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)