Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’empresa Valoritzacions Vilar Guillén del Polígon Pla de Llerona, en expansió

08/05/2017

L’Ajuntament ha visitat l’empresa, especialitzada en la valorització de residus i comercialització de paper, cartró i plàstic per al reciclatge, que és a punt d’inaugurar una ampliació destacable.

Valoritzacions Vilar Guillén S.L. és una de les empreses que més ha crescut des que es va instal·lar al Polígon Industrial Pla de Llerona ara fa tres anys. Es tracta d’una empresa familiar que es dedica a la valorització de matèries primeres secundàries, la gestió i la classificació integral de residus i altres serveis especialitzats. També té una una planta de reciclatge a Granollers i acumula 70 anys d’experiència en el sector.

El proper mes de juny Valoritzacions Vilar Guillén celebrarà la presentació oficial de la empresa al municipi amb motiu de l’ampliació de les instal·lacions. Inaugurarà una nova nau de construcció oberta i una nova màquina que els permetrà multiplicar la seva producció. Com a empresa que treballa amb l’exterior, actualment exporta més de la meitat de la seva producció a la Xina. Diàriament, entre 40 i 50 camions surten carregats de la matèria reciclada des de la planta ubicada a Llerona. Ofereixen també destrucció confidencial de tot tipus d’arxius, assessorament mediambiental a empreses i instal·lació de contenidors o compactadors.

L'alcalde Francesc Colomé (PDeCAT-Demòcrates) va visitar les instal·lacions juntament amb el regidor de Relacions Institucionals, Ferran Jiménez (PDeCAT-Demòcrates), la regidora d'Agricultura, Territori i Sostenibilitat i presidenta del Consell del Poble de Llerona, Rosa M. Pruna (PDeCAT-Demòcrates), i el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Antoni Marín (PSC).

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Detall de paper tractat i compactat
La part de la visita a les oficines
La nova nau que inauguraran
La nova màquina adquirida per Valoritzacions Vilar Guillén
Part oberta de la nova nau
Els propietaris de l'empresa es van fer càrrec de la visita a autoritats de les Franqueses.
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)