Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola Colors assoleix, novament, xifres rècord en donació de sang

14/02/2017

Els alumnes de 4t de Primària del centre educatiu, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits, aconsegueixen més donants de sang que mai, fins a 267 persones se’n podran beneficiar.

El passat dimecres 8 de febrer, la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits es va instal·lar a l’Escola Colors de Bellavista en motiu de la 5è Campanya de Donació de Sang, destinada a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi i especialment a totes les seves famílies i altres membres de la comunitat educativa.

Els alumnes de 4t de Primària del centre educatiu porten 5 anys organitzant aquesta iniciativa, que s’emmarca dins del Projecte d’Aprenentatge i Servei, i que té per objectiu fomentar la donació de sang com un hàbit a la nostra vida i una forma de participació cívica en la societat.

Fins a 96 persones es van apropar a l’escola per donar sang. Finalment, 89 persones van poder donar la seva sang, de les quals 30 ho van fer per primera vegada. Gràcies a aquests donants, 267 pacients es podran beneficar de la sang recaptada.

Són molts els franquesins i franquesines que se sumen a la causa, una campanya per a donar sang i a la vegada donar exemple. Amb aquesta iniciativa els alumnes han aprés els diferents tipus de sang que existeixen, com funcionen i la importància de la donació de sang.

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Gent fent cua per a donar sang a l'Escola Colors 2017. Foto. Imma Gispert.
Alumnes de l'Escola Colors fent una crida per a donar sang. FOTO: Escola Colors
Campanya donació de sang a l'Escola Colors 2017. FOTO. Imma Gispert.
Campanya donació de sang Escola Colors 2017. FOTO. Imma Gispert.
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/01/2020 a les 14:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)