Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La 21a Fira Mercat de Nadal i 12a Fira d’Entitats reuneix més de 8.000 persones

20/12/2016

Un llarg programa de propostes i activitats va tenir lloc el passat cap de setmana, 16, 17 i 18 de desembre.

La Fira Mercat de Nadal i Fira d’Entitats, va tornar a esdevenir tot un èxit de participació. Aquest any, com a novetat la fira es va iniciar un dia abans del que era habitual. A la tarda del divendres es va dur a terme l’Espai dels desitjos. Canviem un desig per un somriure!, una activitat on petits i grans van poder compartir els seus desitjos penjant-los a l’arbre.

La carretera de Ribes i els seus voltants ha estat l’escenari de desenes d’activitats programades per l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, com la tradicional exposició d’animals de granja, el “Caga tió” o l’envelat d’entitats, que va comptar amb més de 50 associacions.

La solidaritat dels franquesins i franquesines va permetre recaptar 3.367 euros per a la Marató de TV3, superant amb escreix la recaptació de l’any anterior. El Consell de Poble de Corró d’Amunt va fer entrega d’un lot de llibres per a nens i nenes de 6 a 12 anys a l’Associació Manà, col·laborant així en la campanya de recollida de joguines impulsada per l’àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament, amb el suport d’aquesta entitat sociocultural.

De la Fira d’enguany cal destacar la participació per primera vegada de l’Orquestrina Franquesina i l’Organització de sardanistes franquesins.

L’estand de l’Ajuntament, dedicat al civisme de la mà de la família dels Supercívics, uns personatges que ensenyen com actuar per aconseguir espais i punts de trobada agradables per a tothom. L’estand va plasmar tres moments cívics, sostenibles i solidaris que els Supercívics viuen durant al Nadal.

Esport, concerts, exhibicions, havaneres… un munt d’activitats van entretenir i amenitzar la jornada i l’esperit festiu i nadalenc va regnar al municipi.  

Pel que fa al tradicional concurs de dibuix infantil, el primer lloc de la categoria de 6 a 12 anys va ser per a Núria Aguilera, d’11 anys i de Corró d’Avall. El seu dibuix serà el que sortirà a la portada del tríptic del programa d’actes de la Fira de l’any vinent. El segon premi va ser per a Queralt García. En la categoria de 0 a 5 anys, va guanyar Mia Vicente, i en segon lloc va quedar l’Africa Garrido.

I el premi al millor estand de la Fira d’Entitats, dotat amb 500 euros, va ser per a l’Associació Casal Gent Gran Les Franqueses.

Podeu veure totes les fotografies de la 21a Fira Mercat de Nadal i 12a Fira d'Entitats en aquest enllaç.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Gentada a la rambla
Inauguració Fira d'Entitats
Lliurament de contes del Consell de Poble de Corró d'Amunt
Mostra de Dansa A.V. Bellavista
Millor dibuix
Millor estand
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)