Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Capacitació tècnica a monitors d’esport i del lleure

15/12/2016

El col·lectiu de monitors d’esport i de lleure en matèria de prevenció en consum de drogues i conductes de risc van assistir a sessions de capacitació tècnica.

Els passat novembre es va dur a terme una capacitació tècnica per formar al col·lectiu de monitors d’esport i del lleure que treballen amb adolescents i joves amb la finalitzat de que actuïn com a agents de prevenció. En aquestes sessions es van formar monitors de bàsquet, handbol i del lleure i van participar una totalitat de 21 monitors.

Aquests tallers s’han ofert i coordinat des del Patronat d’Esports i el Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 de l’àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament de les Franqueses, amb el Suport de l’àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

La pràctica de l’esport i el lleure esdevé una eina preventiva de primer ordre per les seves característiques, educatives, lúdiques i socialitzadores. Els agents de l’esport i el lleure són un element clau per identificar i gestionar conductes de risc en el camp de les drogodependències entre els joves i adolescents.

Arxivat a: Polítiques Socials
Formació monitors esportius 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 12:06h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)