Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

150 empresaris es donen cita a la jornada de PIMEC

07/10/2016

El passat dimecres 5 d’octubre, el secretari general de la patronal PIMEC, Antoni Cañete va impartir, a les instal·lacions de Can Ribas-Centre de Recursos Agraris, la xerrada Què pot fer PIMEC per a tu i la teva empresa?, una jornada per ajudar i assessorar als empresaris, comerciants i autònoms que dia rere dia lluiten per tirar endavant els seus projectes.

Un ple total de 150 empresaris van assistir a l’acte, on l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé (CiU) i el president de PIMEC del Vallès Oriental, Vicenç Paituví, van donar la benvinguda i van destacar la important labor dels empresaris i autònoms contribuint a fer créixer el teixit empresarial.

A les Franqueses s’impulsa la generació de l’activitat econòmica i la inserció laboral de la població amb diverses accions de suport i assessorament com, per exemple, informant sobre els diferents tipus d’ajuts i subvencions existents.

La xerrada va concloure amb una sessió de networking que va permetre incrementar la xarxa de contactes, establir lligams de cooperació i trobar noves oportunitats de negoci. 

Arxivat a: Dinamització Econòmica
150 empresaris a la xerrada de PIMEC (Foto: PIMEC)
Conferència de PIMEC a Can Ribas (Foto: PIMEC)
Xerrada Què pot fer PIMEC per a tu i la teva empresa (Foto: PIMEC)
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)