Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

800 persones assisteixen a la 14a edició de la Caminada Popular de les Franqueses

26/04/2016

El bon temps del 24 d’abril al matí va acompanyar la marxa de 19 km per camins del terme municipal.

Un any més, la Caminada Popular de les Franqueses va tornar a ser un èxit de participació. Aquesta activitat, que organitza el Patronat Municipal d’Esports des de fa 14 anys, va tenir lloc el diumenge 24 d’abril al matí i va comptar amb la participació de 800 persones, que van fer el recorregut de 19 km per camins del municipi.

El bon temps va acompanyar els caminants durant tot el circuit, amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. Els assistents van gaudir de quatre avituallaments: aigua a Llerona; coca i suc a Corró d’Amunt; taronja, plàtan, llaminadures i aigua a Marata; i entrepà de botifarra i beguda a l’arribada.

Enguany, l’obsequi de l’organització per a totes les persones inscrites va ser un tapaboques (buff). A més, tots els participants van entrar en el sorteig de diversos regals, que va tenir lloc al final del recorregut.

Van col·laborar en l’organització de l’activitat les entitats Club Bàsquet Les Franqueses, Associació Esportiva Handbol Les Franqueses, Club Canicross Les Franqueses, i les empreses Ferreteria Sirvent, Hotel Sidorme, Hotel Ciutat, Centre Mèdic Les Franqueses, Ríos Running, Cafeteria H20, Materials Font, Bicicletes Segú, Complex Esportiu Municipal, Forward, AD Marina Automoció, Forn de Pa Rovira i Centre Viu Sa.

L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i el regidor d’Esports, Jordi Ganduxé, també van realitzar la caminada.

Podeu veure totes les fotos de la 14a Caminada Popular de les Franqueses en aquest enllaç.

14a Caminada Popular de les Franqueses

Arxivat a: Esports
La caminada va transcórrer per diversos camins del terme municipal de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/05/2024 a les 15:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)