Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament contracta 12 persones del municipi

01/04/2016

27 persones han pogut beneficiar-se dels plans d’ocupació locals des del mes de gener i es preveu que es contractin 4 persones més fins a finals d’any.

Aquest matí l’alcalde, Francesc Colomé, i el regidor de Dinamització Econòmica, Javier Álvarez, han donat la benvinguda a 12 persones que des de l’Ajuntament s’han contractat a través del programa Plans d’Ocupació Locals. L’objectiu del programa és oferir feina a persones del municipi que es troben en situació d’atur amb la voluntat de reinserir-les al mercat laboral.

Les 12 persones contractades ocuparan les següents posicions fins a finals d’any: 6 auxiliars de manteniment de la brigada, un cap de la brigada, un mediador de gent gran, un suport administratiu a l’àrea de Polítiques Socials, un suport tècnic a les àrees de Polítiques Socials i Seguretat Ciutadana, un suport tècnic a l’àrea d’Obres i Serveis i un suport tècnic a Secretaria.

Al mes de gener, 11 persones ja van beneficiar-se dels plans d’ocupació locals, 10 de les quals com a auxiliars de manteniment i una com a suport tècnic d’inserció laboral. Al mes de març, també van contractar-se 4 persones: un arxiver, un suport administratiu a Recursos Humans, un suport a la Biblioteca i un suport a Informàtica.

Durant el segon semestre de l’any es preveu que es contractin 4 persones més com a suports tècnics: dos a l’àrea de Polítiques Socials, un altre a les àrees d’Urbanisme i Activitats i un últim a la Biblioteca.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Els 12 nous contractes s'inicien avui fins al mes de desembre
L'alcalde, Francesc Colomé, i el regidor de Dinamització Econòmica, Javier Álvarez
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 13:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)