Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El regidor del Partit Popular, Javier Álvarez, entra al govern

03/03/2016

Álvarez encapçalarà l’àrea de Dinamització Econòmica.

El regidor del Partit Popular, Javier Álvarez, ha entrat a formar part del govern de l’Ajuntament de les Franqueses. El regidor dirigirà l’àrea de Dinamització Econòmica substituint al regidor Ferran Jiménez. També ostentarà la cinquena tinença d’alcaldia i serà membre de la Junta de Govern Local agafant el relleu al regidor Moisés Torres.

Aquest dilluns, l’alcalde, Francesc Colomé, va signar els decrets que modifiquen el cartipàs municipal. Així, l’equip de govern, format únicament pels sis regidors de Convergència i Unió, afegeix un nou regidor. Però malgrat que ara el govern estarà compost per 7 membres, aquest continuarà el mandat en minoria. A l’oposició hi queden 10 regidors distribuïts entre els grups polítics següents: 4 d’Imaginem Les Franqueses en Comú-Entesa; 3 del Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés; 2  d’Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal; i 1 de Convergència per Les Franqueses.

El regidor Javier Álvarez va ser un dels integrants del govern multicolor (CiU, PSC, ERC, UPLF i PP) de l’anterior legislatura (2011-2015). Després d’aquesta incorporació, l’alcalde, Francesc Colomé, recorda que “el govern municipal segueix obert a tothom qui s’hi vulgui sumar, sempre i quan es comparteixin projectes i es tingui una mateixa visió del municipi, com és el cas del regidor Álvarez”.  I afegeix: “Javier Álvarez va ser una persona clau a l’anterior legislatura, va engegar projectes que a dia d’avui segueixen desenvolupant-se i d’altres, que tot i haver contribuït al seu impuls, no ha pogut veure començats o acabats per manca de temps, amb la qual cosa, entrant al govern, podrà continuar liderant”.

Per la seva banda, Javier Álvarez, declara: “sempre he perseguit un mateix objectiu: fer poble. Amb aquesta idea vaig començar fa quatre anys com a regidor i amb aquesta idea continuaré treballant. Si tingués una altra intenció no m’hauria presentat”. En el mateix sentit que l’alcalde, el regidor explica que hi ha alguns temes que ha deixat pendents: “tot i el gran esforç que s’ha fet des de l’àrea de Dinamització Econòmica en el foment de l’ocupació per a persones que es troben en situació d’atur ara també volem dur a terme diferents actuacions centrades en el petits i mitjans empresaris, sobretot, en el comerç de proximitat”. Álvarez conclou: “no volia tancar el meu cicle polític tenint la sensació de no poder aportar a les Franqueses”.

Ferran Jiménez, nou portaveu del grup de CiU i futur president del Consell Econòmic i Social

El regidor Ferran Jiménez, que continua dirigint les àrees de Polítiques Socials, Seguretat Ciutadana i Relacions Institucionals i és primer tinent d’alcalde, ara també ocuparà el lloc de portaveu del grup polític CiU, fins ara a mans de l’alcalde, Francesc Colomé. A més, properament es crearà un Consell Econòmic i Social del qual Jiménez en serà el president. Aquest òrgan estarà format per experts de diferents àmbits i tindrà per objectiu generar riquesa i ocupació al municipi. El consell estarà molt vinculat a les àrees del consistori de Dinamització Econòmica i Polítiques Socials.

Arxivat a: Ajuntament, Dinamització Econòmica, Polítiques Socials
El regidor Javier Álvarez
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)