Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Eleccions agràries 2016

22/02/2016

El 28 de febrer es triarà la representativitat de les organitzacions agràries de Catalunya.

El proper 28 de febrer de 2016 se celebraran les eleccions per determinar la representativitat de les organitzacions professionals agràries a Catalunya. En aquestes eleccions, que hauran de mesurar la representativitat de les diferents organitzacions professionals agràries, hi tenen dret a vot totes aquelles persones, tant físiques com jurídiques, que acreditin la seva condició de professionals del sector agrari. En total, a Catalunya hi ha 26.005 electors.

Aquests comicis representen un canvi important respecte d'anteriors comicis que estaven regulats per la Llei 17/19993, derogada per la Llei 17/2014. Alguns canvis significatius són:

  • Desapareixen les Cambres Agràries Territorials
  • La representativitat s'establirà a partir del percentatge de vots obtinguts per cada candidatura, respecte del total de vots vàlids, sense cap correcció.
  • Es constituiran meses electorals als municipis i entitats municipals descentralitzades amb més de 15 electors al cens. Els municipis amb menys de 15 electors s'agruparan d’acord amb criteris de proximitat geogràfica.
  • A partir d'aquestes eleccions, la llei marca en cinc anys el termini entre convocatòries.

Les candidatures que es presenten a les eleccions són:

A les Franqueses les votacions es podran realitzar d’11 a 18 h, ininterrompudament, a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. A la mesa de les Franqueses també hi ha adscrits els votants de Cànoves i Samalús, entre ambdós nuclis sumen 75 electors. Aquesta és amb diferència la mesa més nombrosa del Vallès Oriental.  

Tota la informació en relació aquests comicis podeu consultar-los al web del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
El diumenge 28 de febrer, d'11 a 18 h, a Can Ribas-Centre de Recursos Agraris
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)