Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola Colors engega la 4a Campanya de Donació de Sang

11/01/2016

El centre educatiu fa una crida a la ciutadania perquè doni sang el 29 de gener, de 15.30 a 19 h.

El 29 de gener, de 15.30 a 19 h, es podrà donar sang a l’Escola Colors. Els alumnes de 4t de Primària del centre educatiu han organitzat, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, la 4a Campanya de Donació de Sang destinada a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi i especialment a totes les seves famílies i altres membres de la comunitat educativa. Els mateixos alumnes acompanyaran i assessoraran als donants, també els hi oferiran un petit refrigeri i repartiran manualitats en forma de detall d’agraïment.

La iniciativa, que el centre educatiu duu a terme des de 2013, neix de la voluntat del Banc de Sang i Teixits de Catalunya de realitzar amb les escoles i instituts un Projecte d’Aprenentatge i Servei (Metodologia Educativa ApS). Per a l’Escola Colors, que segueix un projecte educatiu fonamentat en l’educació de valors, aquesta és una activitat cabdal per al curs escolar. Durant setmanes, els alumnes realitzen un intents treball per preparar la campanya. No només es preocupen de temes de planificació i elaboració de materials de difusió sinó que es formen en matèries de ciències de la salut i de comportaments cívics i solidaris. 

Aquesta activitat compta amb el suport de l’àrea de Sanitat i Salut Pública i l’àrea d’Educació. 

Arxivat a: Educació, Sanitat i Salut Pública
Una de les classes on els alumnes reben formació sobre la importància de donar sang
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)