Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Xerrada-tertúlia de ‘Fes camí en l’Educació en Família’ per parlar de fills i/o filles

23/11/2015

El 10 de desembre, l’autora Laura Mencía parlarà sobre el llibre “Vet aquí la teva mare” a les Franqueses tot fent un cafè amb els pares i mares que s'hi vulguin apuntar.

L’àrea d’Infància i Joventut proposa a pares i mares parlar sobre els fills i/o filles en la segona xerrada del projecte Fes camí en l’Educació en Família. Es tracta d’una xerrada-tertúlia sobre el llibre Vet aquí la teva mare, de l’autora Laura Mencía, que tindrà lloc el 10 de desembre a les 17.30 h. La xerrada estava programada per al mes d'octubre però es va ajornar.

La novel·la exposa com la maternitat impacta en les dones tant a nivell d’identitat com de quotidianitat laboral i familiar, un dels reptes pendents de la societat actual. La trobada, que tindrà lloc a la sala d'actes del Centre Cultural de Bellavista, vol tenir un aire distès i còmode per a tots els participants, que podran parlar amb l’escriptora.

Per assistir-hi cal reservar plaça abans del 3 de desembre, per via telefònica al 938 405 780 (dt. i dj. de 10 a 13 h) o per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Des del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut es vol donar suport i oferir assessorament a les famílies sobre la criança i l’educació dels seus fills. Per facilitar-los eines i recursos s’ha organitzat aquest programa de xerrades i tertúlies per a pares i mares dins del projecte Fes camí en l’Educació en Família.

Arxivat a: Infància i Joventut
La maternitat centrarà la xerrada
El llibre de Laura Mencía
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2024 a les 14:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)