Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els teatres de les Franqueses reprenen l’activitat amb el 10è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars

31/08/2015

El primer espectacle del cicle serà el 5 de setembre, juntament amb la reobertura del Casal Cultural de Corró d’Avall.

Passat l’estiu, les Franqueses reprèn l’activitat als teatres municipals. El proper 5 de setembre s’estrenarà el 10è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars amb un programa de sis representacions dissenyat des del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut per a la temporada setembre-novembre de 2015. Tots els espectacles s’escauran en dissabtes a la tarda i tindran com a escenari el Casal Cultural de Corró d’Avall o el Teatre Auditori de Bellavista.

La primera cita del cicle serà el 5 de setembre a les 18 h, en què també s’inaugurarà el Casal Cultural de Corró d’Avall després de les reformes del teatre. La companyia Teatre Mòbil estrenarà l’equipament reformat amb Tot plegat, una obra pensada per a tots els públics i d’una hora de durada.

A Tot plegat hi apareixen cubells i fregadores​, un ninot desobedient, un presentador sense enteniment, cantants descoordinats i un mag a qui prenen el pèl. En aquest xou, els comediants de Teatre Mòbil fan un dels seus desplegaments més esbojarrats. Dirigida per Jordi Vilà Zapata i escrita pel mateix director i Teatre Mòbil, la funció estarà interpretada per Marc Fonts, Jordi Girabal i Atilà Puig.

Les entrades es posaran a la venda des d’una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre, el Casal Cultural de Corró d’Avall. El preu de l’entrada general és de 5 euros i de 4 euros per als majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys.
A més a més, uns dies abans de la funció, l’àrea de Cultura sortejarà entrades dels espectacles a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de les Franqueses (Twitter i Facebook).

Paral·lelament al 10è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars, el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i l’Ajuntament de les Franqueses també oferiran, properament, el 3r Cicle Humor & Co. adreçat a un públic més ampli. Ambdós cicles compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l’àrea de Cultura trucant al 938 466 506 o escrivint un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El programa de la temporada setembre-novembre del 10è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars és el següent:

Tot plegat, de Teatre Mòbil
Dissabte 5 de setembre – 18 h
Casal Cultural de Corró d’Avall

La mongetera màgica, de Festuc Teatre
Dissabte 3 d’octubre – 18 h
Teatre Auditori de Bellavista

El llop ferotge, de La companyia del príncep Totilau
Dissabte 10 d’octubre – 18 h
Casal Cultural de Corró d’Avall

Per terra de dracs, de Pep López
Dissabte 24 d’octubre – 18 h
Teatre Auditori de Bellavista

Bhrava!, de la Companyia L’Animé
Dissabte 7 de novembre – 18 h
Casal Cultural de Corró d’Avall

Contes amagats, de Macel Gros
Dissabte 21 de novembre – 18 h
Teatre Auditori de Bellavista

Arxivat a: Cultura
L'espectacle 'Tot plegat', que iniciarà temporada
Primer cartell del 10è Cicle d'Espectacles Infantils i Familiars
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/05/2024 a les 15:39h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)