Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Artemisia presenta un recull de l'obra del pintor franquesí Ramon Bufí

30/06/2015

L'exposició 'Retrospectiva' es podrà visitar fins al 31 de juliol.

El pintor franquesí Ramon Bufí va inaugurar l’exposició Retrospectiva divendres passat a la galeria Artemisa, Art & Tendències (carrer de Sant Ponç, 65. Corró d’Avall). L’exposició, sorgida de la col·laboració entre Artemisia i l’Ajuntament de les Franqueses, pretén retre homenatge a l’artista i mostrar les diverses tècniques i suports que ha cultivat durant els anys. Així, les obres exposades a les dues sales de la galeria constitueixen un repàs de la trajectòria del pintor. Olis, gravats, dibuixos, pastels, aquarel·les, etc. plasmen la investigació constant de l’artista.

La inauguració va comptar amb la participació de l’alcalde, Francesc Colomé, i la regidora d’Agricultura, Territori i Sostenibilitat i Sanitat, Salut Pública i Gent Gran, Rosa Maria Pruna. Colomé, a més d’aplaudir l’artista, va felicitar la directora d’Artemisia, Cristina Requena, pels tres anys de vida de la galeria. Per la seva banda, Requena, a més de presentar l’artista i la seva obra, va agrair el suport de l’Ajuntament i va posar de manifest el caràcter 100% franquesí de l’exposició on també s’hi va poder degustar cava del Celler del Ferrer i contemplar l’ornamentació floral de l’Escola Wabi Sabi de les Franqueses. La veu i el piano del grup de jazz Rapport van arrodonir l’acte de presentació.

Retrospectiva es podrà visitar fins al 31 de juliol de dimarts a divendres de 17 a 20 h i dissabte d’11 a 13 h. Per a més informació podeu contactar amb la galeria Artemisia (617 231 023 /  (Necessites javascript per veure aquest correu-e)).  

Arxivat a: Cultura
La presentació de l'exposició 'Retrospectiva' va omplir la sala d'Artemisia
L'alcalde, Francesc Colomé, felicita a la directora d'Artemsia, Cristina Requena, pels 3 anys de vida de la galeria
El pintor Ramon Bufí, el protagonista de la vetllada, exposa els trets principals de la seva obra
Aplaudiments del públic per les paraules del pintor Ramon Bufí
Ramon Bufí va agrair l'esforç d'Artemisia i el suport de l'Ajuntament
El grup de jazz Rapport va amenitzar la presentació amb la seva actuació en directe
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/05/2024 a les 07:59h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)