Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'11 d'abril es farà una jornada de voluntariat per restaurar el segon tram del riu Congost

01/04/2015

L’Associació Hàbitats ha organitzat per al dissabte 11 d'abril la jornada de voluntariat “Participa en la restauració ecològica del riu Congost”. Aquesta jornada de treball s’emmarca en les obres que l’entitat està duent a terme amb el suport de l’Ajuntament de les Franqueses en un segon tram d’aquest riu.

L’activitat començarà a les 10 h al gual del carrer de Cal Forcaire, a tocar del carrer de la Ribera de Corró d’Avall. Les tasques que faran els voluntaris estan relacionades amb la neteja de deixalles, la protecció d’exemplars de freixe que hagin crescut de forma natural, la plantació d’helòfits a la riera de Carbonell i la plantació d’estaques vives.

Per participar-hi cal inscriure-s’hi prèviament trucant al telèfon 934 213 216 o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Es recomana dur roba còmoda, calçat de muntanya i guants de treball.

Arxivat a: Agricultura, Territori i Sostenibilitat
Un moment de la jornada de voluntariat del mes de març de l'any passat

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)