Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primeres jornades de bàsquet organitzades a l’Escola Camins

26/01/2015

El dissabte 10 de gener es van dur a terme les primeres jornades de bàsquet organitzades per pares i mares de l’AMPA de l’Escola Camins.

A les 10 h estaven convocats els infants de l’Escola Camins a participar en unes jornades centrades en el bàsquet. Es van inscriure un total de 29 nens i nenes de diferents franges d’edat.

Tan bon punt van arribar la totalitat dels inscrits, van començar a fer un escalfament tots plegats, cadascun amb una pilota; a poc a poc, van anar entrant en calor a base de botar, fer driblatges, llançaments a cistella, i superar diferents obstacles ja col·locats a la pista. Passats els 10-15 minuts inicials, tots es van adreçar al mig de la pista on van fer rotllana, i un nen de 5è de primària va anar marcant els estiraments a la resta dels infants.

Seguidament, se’ls va separar en tres grups: el grup de 4t a 6è de primària, el de 1r i 2n de primària i en darrera instància, els de P4 i P5. Fets els grups, se’ls va distribuir per les pistes de joc, i van estar treballant diferents aspectes tècnics, a través de jocs i exercicis; cap a les 11.15 h van fer una pausa i els entrenadors van oferir un esmorzar a tots els nens i nenes.

En aquest moment van rebre la visita del regidor d’Esports de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, José Ramírez, a qui se li van fer les presentacions oportunes, entre elles, els entrenadors implicats en aquestes jornades, els quals li van exposar els objectius de les jornades i el projecte de crear una escola de bàsquet a l’escola. El regidor Ramírez va considerar molt positiva la participació, tant dels infants com dels mateixos pares i mares, ja que sense ells no seria possible endegar-ho tot plegat. Així mateix, també va remarcar que és de vital importància l’esport a les escoles, un esport d’equip com el bàsquet, a través del qual s’inculquen uns valors als infants com ara compartir, respecte vers l’adversari, fer equip, etc.

Els joves van reprendre la jornada a les 11.45 h amb un partit durant 45 minuts a temps parat i fent els canvis oportuns, una part de la jornada ansiosament esperada i demandada per la totalitat dels participants. Finalitzat el partit, a les 12.30 h, es va donar pas a la participació activa al 100% dels pares i mares allà presents, els quals també van fer un partidet, i els mateixos fills els van estar animant.

La jornada de bàsquet va finalitzar a les 13 h, on tots els infants van obtenir obsequis, entre els quals una entrada per anar a veure la jornada del 24 de gener al camp de la Bruixa d’Or Manresa, equip de la Lliga Endesa ACB per a tota la unitat familiar de cada infant. Els altres obsequis que van rebre venien també de part del FC Barcelona i del FIATC Joventut, clubs als quals se’ls ha agraït la seva col·laboració i aportació.

Es preveu una segona trobada més endavant, abans de les vacances de Setmana Santa, tot esperant superar el llistó que van deixar el 10 de gener tots els participants.

Arxivat a: Educació, Esports
Hi van assistir una trentena d'infants de diferents edats, des de P4 fins a 6è de primària
Els futurs jugadors van estar molt atents a les explicacions dels entrenadors i entrenadores
La jornada es va fer el 10 de gener passat
El partit del final de la jornada va ser molt esperat per tots els participants
Durant la jornada es van utilitzar totes les pistes del pati de l'Escola Camins
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2022 a les 13:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)