Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

“Enciclopèdia baixeta de la nit”, l’espectacle infantil d’aquest dissabte

26/01/2015

El 9è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars continua amb Enciclopèdia baixeta de la nit, de 2princesesbarbudes, que es realitzarà aquest dissabte 31 de gener a les 18 h al Teatre Auditori de Bellavista.

Es tracta d’un espectacle musical per a tota la família que, en poc menys d’una hora, acostarà el públic cap a mons màgics, somnis, endivinalles, angelets, bèsties nocturnes i observacions telescòpiques. Una de les claus de l’obra és la presència de la música a base de cançons fetes amb instruments de joguina, marca de la casa de la companyia de les barbudes.

La companyia 2princesesbarbudes proposa música baixeta perquè la fan amb instruments petits, perquè en gaudeixin petits i grans, perquè ho fan senzill i minimalista, i perquè tot és de manera artesanal. Enclicopèdia baixeta de la nit està dirigit per Ingrid Domingo i Jordi Farrés, i interpretat per Helena Casas, Marc Marcé i Ildefons Alonso.

Venda d'entrades: 1 hora abans de l'espectacle a la taquilla del teatre. Preus: 5 euros / 4 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys).

Arxivat a: Cultura
"Enciclopèdia baixeta de la nit"
Cartells del 1r i 2n espectacles
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/04/2024 a les 12:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)