Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els Pastorets de les Franqueses, una realitat

08/01/2015

Aquest gener de 2015 s’han estrenat Els Pastorets de les Franqueses. Amb el títol Un somni fet realitat... i sota la direcció d’Albert Vilar de la companyia Frec a Frec, l’obra es va representar el cap de setmana passat, dies 3 i 4 de gener, al Teatre Auditori de Bellavista.

Unes 250 persones van assistir de públic a les funcions dels nous Pastorets, un espectacle que va ser realitzat per més d’una seixantena de col·laboradors. Els intèrprets eren majoritàriament joves (d’entre 9 i 14 anys) i de sexe femení, és per això que els papers protagonistes van ser interpretats per dones, donant pas a noms com Rovellona, Llucieta o Satanassa.

El director Albert Vilar, que ja va dirigir durant 4 anys Els Pastorets de la Garriga, va fer una adaptació curta de l’obra de Josep Maria Folch i Torres. Tot i que el projecte ha comptat amb un pressupost menor del que disposava la companyia Milnotes, qui produïa l’esdeveniment en anys anteriors, en l’obra no hi va faltar la música, que posava en directe el Cor Rociero La Madrugá de Bellavista. L’equip en destaca les experiències gratificants que han tingut els participants vinguts d’entitats i d’arreu del municipi que mai no s’havien posat a la pell d’un personatge.

Arxivat a: Cultura
El Cor La Madrugá també va participar a l'espectacle
Un dels momens d'Els Pastorets
Àngels versus dimonis
Els Pastorets de les Franqueses, "Un somni fet realitat..."
Moment de salutació davant del públic
El director Albert Vilar i l'equip d'Els Pastorets saludant al final de la funció
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/05/2024 a les 13:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)