Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El projecte educatiu Comunitat i Escola reprèn l’activitat

10/10/2014

En una primera trobada es van presentar les línies d’actuació del projecte i es va aprofitar per fer una visita a l’Aeròdrom de Rosanes.

Els membres les AMPA de les escoles i instituts del municipi, en el marc del projecte educatiu Comunitat i Escola, van portar a terme la primera trobada de dinamització i treball conjunt el passat dissabte 4 d’octubre. La trobada es va dividir en dues parts: una primera part dedicada a conèixer el patrimoni cultural i històric de les Franqueses –es va fer una visita guiada a l’Aeròdrom de Rosanes–, i una segona part centrada en la presentació del projecte i les seves línies d’actuació, per part de les tècniques d’educació. 

El projecte educatiu Comunitat i Escola, que va donar-se a conèixer just abans de l’estiu, té la voluntat de promocionar les escoles com a element clau en el futur del municipi i té com a objectiu principal que els centres gaudeixin del prestigi que els hi correspon i dels suports i col·laboracions que es necessiten no només en l’àmbit més acadèmic sinó també en l’àmbit de les relacions socioculturals de la comunitat que forma part. 

Durant tots aquests mesos el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, amb la col·laboració de les escoles de les Franqueses i del Pla de Barris, han estat treballant en la promoció de l’escola com a institució clau en la comunitat i en l’entorn més proper. 

Durant aquest mes d’octubre es tornaran a realitzar les reunions de coordinació amb els equips directius dels centres i les AMPA per tal de continuar amb la programació de les accions per aquest any 2014. 

Les accions que actualment estan en marxa són les següents:

  • El teatre com a instrument educatiu i oportunitat per implicar a tota la comunitat.
  • Les arts com a forma d’expressió i creativitat, fent-ne protagonistes els ciutadans i ciutadanes del municipi.
  • La creació d’espais d’aprenentatge compartit que permetin una comunicació oberta entre les persones que hi formen part.
Arxivat a: Educació
Els membres del projecte Comunitat i Escola van visitar l’Aeròdrom de Rosanes
A més de la visita al camp d’aviació de Rosanes, es va fer la presentació del projecte Comunitat i Escola
Interior del refugi antiaeri
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/04/2024 a les 12:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)