Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Restriccions i consells de seguretat per a la Festa Major de Llerona

04/09/2014

El proper dia 5 comença la Festa Major de Llerona. Per aquest motiu els dies 5, 6, 7, 8, 9, 10 i 11 de setembre la circulació es veurà afectada al Camí de Can Toni en ambdós sentits de la marxa.

Restriccions previstes:

Prohibició de la circulació a l'altura del Consell del Poble i desviaments per carrers adjacents. Si s'accedeix des de Via Europa es permetrà accés als veïns i pàrquings del consell i zona habilitada com a pàrquing. Si s'accedeix des del Polígon Industrial de l'Ametlla el trànsit es desviarà cap al Polígon Industrial de Llerona. Només es permetrà l'accés a l'organització, veïns i personal autoritzat. 

Les restriccions seran temporals i segons convingui a l'organització per celebració d'actes. 

Dins de la zona nova de l'envelat només es permetrà estacionar a gent amb mobilitat reduïda, organització i autoritzats. S’habilitarà una zona de pàrquing al camp situat al costat del pàrquing actual. Per motius de seguretat es demana no estacionar cap vehicle al mateix Camí de Can Toni, en especial la zona de davant del Consell del Poble. 

El dia 11 a la tarda es tallarà totalment la circulació al Camí de Can Toni, per muntatge de castell de focs artificials. 

Podeu consultar el programa de festa major al següent enllaç.

Pels actes on es preveu que hi hagi concentracions de gent és convenient revisar els següents consells de seguretat, que podrien ser de gran utilitat en cas d'emergència.  

 

Abans i durant la celebració de l’esdeveniment

Abans d’anar-hi estigueu atents a les informacions oficials que emetin les autoritats sobre l’esdeveniment, així com les que apareguin als mitjans de comunicació.

És important que porteu roba còmoda i adequada al lloc on aneu. Tingueu en compte, també, que el calçat que porteu us protegeixi bé els peus, ja que és la part del cos on es produeixen la majoria de ferides.

Aneu-hi ben hidratats i porteu aigua en ampolles de plàstic.

Tingueu localitzades les sortides d’emergència o les vies d’evacuació i estigueu atents a les indicacions del personal de seguretat.

Si aneu acompanyats o en grup, acordeu un punt de referència on tornar-vos a reunir en cas que us separeu o us perdeu.

Si aneu amb nens porteu-los a coll o de la mà. Estigueu pendents de la gent gran i de les persones amb impediments.

Porteu la documentació a sobre. En el cas dels nens, gent gran i discapacitats psíquics prepareu una fitxa amb les seves dades i un telèfon de contacte, i feu que la portin en un lloc visible per si es perden.

En entrar o sortir no us atureu davant de les portes ni als passadissos.

En concentracions massives a l'exterior, si teniu la sensació d'estar atrapats o sense sortida possible, busqueu una ubicació alternativa on pugueu localitzar una via d'evacuació.

No pugeu a les baranes, reixes o d’altres elements inestables que puguin ser perillosos.

Una vegada finalitzat l’esdeveniment, abandoneu el lloc de forma ordenada, respectant l’ordre de sortida i seguint les indicacions dels serveis de seguretat. No oblideu els vostres objectes personals.

 

En cas d’emergència

Mantingueu la calma i estigueu atents a les indicacions dels serveis d’emergència. Si sou en un recinte tancat no feu servir els ascensors. Dirigiu-vos a les sortides pels llocs indicats sense aturar-vos. En cap cas torneu enrere. Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres, ja que podríeu provocar situacions molt perilloses per a la gran quantitat de persones concentrades. Una vegada estigueu en una zona segura, si no trobeu alguna persona informeu-ne els serveis d’emergència.

En cas d'emergència, si truqueu al 112 des d'un telèfon mòbil i no us dóna senyal, pot ser que les línies estiguin saturades: busqueu un telèfon fix per a fer la trucada. Recordeu: davant de qualsevol emergència personal o col·lectiva, truqueu al 112, mantingueu la calma i seguiu les indicacions dels serveis operatius. Per qualsevol dubte o emergència, el telèfon de la Policia Local és el 938 467 575. També s’hi pot contactar a través de l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé assabentar de les seves indicacions i advertència a les xarxes socials: al perfil de Twitter @plfranqueses o Facebook.

 

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Restriccions de circulació durant la Festa Major de Llerona 2014
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/04/2024 a les 12:28h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)