Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’inaugura el nou Espai Zero, el Servei d’Informació Juvenil de Bellavista

09/04/2014

El passat divendres 4 d’abril l’Espai Zero va inaugurar nova etapa amb noves activitats i nous horaris. El nou Servei d’Informació Juvenil s’integrarà, per exemple, a la cafeteria del Centre Cultural de Bellavista, i seguirà oferint tallers i mantenint-se com a espai de consulta per als joves.

L’acte d’inauguració, sota auspici de l’àrea d’Infància i Joventut, va ser oficialitzat per l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, i la regidora i presidenta del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, Rosa Maria Isidro. Al seu torn, la regidora va destacar que “és un punt de trobada valuós, i que és positiu que es renovi per tal d’apropar-lo més als joves i a la ciutadania”.

Per a l’ocasió, hi va haver un petit refrigeri, jocs i tallers de tarda, i una exposició de Bèsties de Foc, coincidint amb la celebració de 20 anys dels Encendraires. Ja de nit i acabada la inauguració, el còmic Andrés Torres –habitual dels programes “Club de la comedia”, “Força Barça” i “Aruscitys”- va engrescar la festa amb un dels seus monòleg.

Els usuaris del Centre Municipal de Joves es van implicar directament en l’organització de l’acte, que va comptar amb la col·laboració i presència d’entitats com els Diables Encendraires, les colles de Bellavista Guillots i Suats, i iniciatives privades com l’Escola Estudi i Imatge de Granollers, que van organitzar activitats vinculades a la seva formació.

El nou Espai Zero vol esdevenir un punt de referència entre els joves del municipi, un lloc on es pugin trobar, intercanviar experiències i produir iniciatives pròpies. L’espai físic està plantejat per afavorir un ambient distès i acollidor, envoltat de música, literatura i ofertes de serveis i activitats vinculades al temps lliure i la dinamització sociocultural de l’entorn. El nou horari d’obertura és dimarts, dimecres i divendres de 18 a 20.30 h al Centre Cultural de Bellavista (carrer de Navarra,s/n).

Arxivat a: Infància i Joventut
El bar del Centre Cultural de Bellavista en plena inauguració d'Espai Zero
Tallers de la tarda organitzades per Espai Zero
Inauguració del nou Espai Zero
Activitats de la tarda organitzades per Espai Zero
Andrés Torres, del Club de la Comedia, fent el monòleg
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)