Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Pessebre Vivent de Corró d'Avall repeteix l'èxit de cada any en la seva 16a edició

23/12/2013

El Pessebre Vivent de Corró d’Avall d’enguany, que va tenir lloc el 21 i 22 de desembre a la tarda als jardins de l’església de Santa Eulàlia, va tornar a ser un èxit. Fins a 1.300 persones van visitar les escenes que van muntar un centenar de voluntaris, entre figurants, músics, armats i membres de l’organització, l’Associació Parroquial de Corró d’Avall.

Un cop dins, els visitants, que van haver de fer cues de fins a tres quarts d’hora per poder entrar al recinte, van poder veure unes 25 escenes, entre les quals l’adoració al nen Jesús de Ses Majestats els Reis d’Orient, d’altres que recreaven la vida d’aquella època i alguna amb música en directe. Enguany, com a novetats cal destacar l’ús de megafonia gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses, així com la reubicació d’alguna de les escenes.

On també hi va haver novetats va ser en el brou que es donava als visitants a la sortida del recorregut. Enguany, el brou el va proporcionar la marca Aneto, que col·laborava amb la Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, a la qual també està associat el de Corró d’Avall. Entre els dos dies se’n van consumir fins a 360 litres.

Per últim, dir que el número que va guanyar la rifa de la panera va ser el 0148.

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 19:30h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)