Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Pla de Barris de Bellavista atrau una cinquantena d'ajuntaments d'arreu del territori català en una jornada tècnica

11/12/2013

Amb el títol "A la recerca d’aliats i alternatives de finançament. Reflexió i experiències en el marc dels Plans de Barris", ahir dimarts 10 de desembre al matí va tenir lloc al Centre Cultural de Bellavista una jornada organitzada per l’Oficina Tècnica del Pla de Barris de Bellavista, que va comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i amb el finançament provinent del SOC-FSE, a través de la convocatòria “Treball als Barris”.

La jornada va comptar amb més de 50 assistents, la majoria tècnics i responsables polítics municipals, provinents d’ajuntaments d’arreu del territori. La trobada tenia com a objectiu reflexionar sobre la necessitat de buscar finançament i nous aliats per impulsar els projectes dels barris i ciutats, amb la idea de sumar esforços, més enllà de l’administració local.

Després d’una presentació per part de l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i del responsable de l’Oficina de Gestió del Programa de Barris, Viles i Àrees Urbanes que requereixen atenció especial de la subdirecció general d'Arquitectura i Millora de les Àrees Urbanes de la Generalitat, Ramon Botey, dos catedràtics, Joaquim Solé i Joan Subirats, van introduir el marc teòric, des de les perspectives de la gestió financera, i també des de la responsabilitat col·lectiva dels problemes i com fer-hi front.

Seguidament, es va fer una taula rodona d’experiències per part de Càritas Diocesana de Barcelona, Metges del Món, Ajuntament d’Olot i Ajuntament de VIc. També es va presentar l’experiència de Xile. Finalment, el regidor de Pla de Barris de les Franqueses, Joan Antoni Marín, en va fer la cloenda.

 

Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)