Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Apadis trasllada i amplia La Botigueta

11/11/2013

L’Ajuntament entra a formar part del Patronat de l’entitat

El dissabte 9 de novembre Apadis va organitzar una gran festa per celebrar la inauguració de La Botigueta i l’entrada de l’Ajuntament al Patronat de la Fundació Apadis.

La festa va començar amb la inauguració del nou local on s’ha traslladat La Botigueta. L’alcalde, Francesc Colomé, i el gerent del Consell Comarcal, Ignasi Valls, acompanyats de la presidenta de la Fundació Apadis, Imma Navarro, i d’altres membres de la Fundació van visitar l’establiment. El nou local, de 170 m2 de superfície, està situat al número 6 del passeig d’Andalusia, una ubicació molt més cèntrica i espaiosa que la que tenien fins ara al carrer de Provença.

La Botigueta va néixer al desembre de l’any passat com un projecte pioner i únic a la comarca amb la voluntat d’oferir l’oportunitat a les persones amb discapacitat de poder formar-se dins d’un context laboral real. A l’establiment s’hi venen objectes de segona mà i artesania, que alhora serveixen per ajudar a finançar el centre.

Inaugurat el nou local, la comitiva es va traslladar al Centre Cultural de Bellavista on es fa efectuar la signatura del conveni marc de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Apadis pel qual el consistori s’incorpora com a persona jurídica al Patronat d’aquesta entitat. L’alcalde Francesc Colomé explica que “aquest acord ha de servir per donar un nou impuls a les relacions de col·laboració que mantenim la Fundació Apadis i el consistori des de fa més de deu anys. La seu d’Apadis fa anys que està en unes instal·lacions municipals amb tots els serveis inclosos i esperem que s’hi puguin quedar per molts anys. Contribuirem amb el projecte de La Botigueta pagant la meitat del lloguer del local i ajudarem a donar impuls a altres actuacions.

Aquest mateix mes tres persones del centre començaran pràctiques laborals a l’Ajuntament. Estem orgullosos del treball que realitza Apadis i, per això, ara que som membres del seu Patronat, volem estar al seu costat per ajudar-la amb tot allò que puguem”. La presidenta de la Fundació Apadis, Imma Navarro, va agrair el suport del consistori: “Avui és un dia molt important per a Apadis. Esperem que el camí que comencem junts amb l’Ajuntament de les Franqueses sigui molt i molt llarg”.

La festa va continuar durant tot el migdia i tota la tarda amb una arrossada popular i un munt d’actuacions i activitats.

Arxivat a: Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)