Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El CE Llerona guanya el III Torneig de Futbol Trofeu Ajuntament de les Franqueses

05/09/2013

El Club Esportiu Llerona es va adjudicar ahir la tercera edició del Torneig de Futbol Trofeu Ajuntament de les Franqueses en derrotar el Club Futbol Les Franqueses pel resultat de 2 gols a 0. Al partit pel tercer i quart lloc, el CF Bellavista Milan va vèncer la US Corró d’Amunt per 3 gols 1.

El III Torneig de Futbol Trofeu Ajuntament de les Franqueses, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports amb la col·laboració dels clubs participants, els més representatius del municipi, s’ha disputat els dies 3 i 4 de setembre.

Reedició de la final de l’any passat

A les 10 de la nit va començar, al camp de futbol municipal de Corró d’Avall, la gran final del torneig entre el CE Llerona i el CF Les Franqueses, una reedició de la final de l’any passat, en què va guanyar el CF Les Franqueses per 3 gols a 2. El CE Llerona, doncs, tenia ganes de revenja i de seguida va fer notar que volia endur-se la copa. Al minut 9, després d’una jugada individual per la banda dreta, Adrià Bonachela va driblar el seu defensor al límit de l’àrea i va engaltar un potent xut a l’escaire que va acabar al fons de la xarxa. El CE Llerona va continuar dominant la primera part.

A la represa, però, el CF Les Franqueses va sortir amb moltes ganes. Amb tot, va ser el jugador lleroní Àlex Español qui va estar a punt de marcar el segon gol per al seu equip enviant la pilota al pal al minut 11 de la segona part. Vuit minuts després, va ser el CF Les Franqueses el que va enviar una pilota al pal de la porteria defensada pel Llerona, en una jugada en què es va reclamar falta al porter. Quan semblava que el marcador ja no es mouria, Àlex Español va sentenciar la final amb el segon gol per al seu equip a tres minuts d’acabament del matx.

Premis en material esportiu per a tots els participants

A l’entrega dels premis per a tots els participants (vals en material esportiu per valor de 800 euros per al primer classificat, 600 per al segon, 400 per al tercer i 200 per al quart), hi van ser presents l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, el regidor d’Esports, José Ramírez, els presidents dels clubs i els capitans dels quatre equips. Acte seguit es va fer la foto de l’equip guanyador, que en les tres edicions del torneig sempre ha estat un equip diferent. En la primera va ser el CF Bellavista Milan i en la segona el CF Les Franqueses.

Arxivat a: Esports
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/05/2024 a les 13:41h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)