Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Finalitza la campanya de recollida d'aliments amb un recapte total de 454 quilos de menjar

26/07/2013

Aquesta setmana s’ha donat per finalitzada la campanya de recollida d’aliments a les Franqueses del Vallès que es sumava a la crida que feia la Fundació Banc d’Aliments de Catalunya a través de la campanya “La fam no fa vacances”. El total recaptat al municipi ha estat de 454 kg de menjar. El menjar recollit s’ha entregat al Xiprer, Càrites, i a l’associació franquesina Maná. Aquestes tres entitats seran les encarregades de repartir l’aliment entre les famílies que ho necessitin del municipi.

Aquesta campanya es va iniciar el passat 12 de juliol amb una jornada solidària a Bellavista organitzada per la Taula d’Entitats de Bellavista i l’Oficina Tècnica del Pla de Barris i amb la col·laboració de diversos voluntaris i comerços. Des del dia 12 fins al 22 de juliol diversos comerços associats a l’ABCP es van sumar a aquesta iniciativa i també han estat punts de recollida d’aliments.

Des de la Fundació Banc dels Aliments s’ha agraït la iniciativa de la Taula d’Entitats de Bellavista, de tots els voluntaris, i s’ha agraït l’esforç de tots els veïns i les veïnes del municipi que han aportat un granet de sorra per ajudar a omplir el rebost dels bancs d’aliments.

Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)