Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament de les Franqueses rep una subvenció de 107.773,72€ del Servei d'Ocupació de Catalunya i del Fons Social Europeu

13/01/2012

La Junta de Govern Local del dia 22 de desembre de 2011 va aprovar, a petició del Regidor d’Activitats, Habitatge i Pla de Barris, Joan Antoni Marín, l’acceptació de la subvenció de Treball als Barris del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu (FSE) amb un import total de 107.773,72€, destinada a la creació de 8 plans d’ocupació i l’elaboració de dos estudis vinculats a actuacions del Pla de Barris de Bellavista. L'obejctiu és formar llocs de treball i impulsar l'activitat econòmica al municipi. 

 

Aquesta subvenció la poden sol·licitar únicament els ajuntaments de Catalunya que han estat beneficiaris prèviament de l’ajut de la Llei de Barris, com és el cas de les Franqueses del Vallès, que des de 2010 té en marxa el Pla de Barris Bellavista.

 

El projecte aprovat “Treball als barris” inclou dues tipologies de programa: els programes d’experienciació laboral -creació de 8 plans ocupacionals- i els programes de desenvolupament local -l’elaboració de dos estudis, un destinat a la configuració de l’eix cívic central al barri de Bellavista i l’altre de diagnosi sobre formació, ocupació i empresa, també a Bellavista.

 

Per a la gestió de tota la subvenció es compta amb el treball coordinat de diverses àrees de l’Ajuntament, principalment Pla de Barris, Dinamització Econòmica, Serveis Municipals i Seguretat Ciutadana.

 

Els plans d’ocupació ja treballen en la millora de l’espai públic i civisme a Bellavista

Des del 28 de desembre de 2011 i fins a finals del mes de juny d’enguany, 8 persones del municipi treballaran a l’Ajuntament de les Franqueses amb els plans d’ocupació, 6 com a auxiliars de manteniment de l’espai públic i 2 com a auxiliars de civisme.

 

La finalitat de la contractació de persones en situació de desocupació és no només la creació de llocs de treball, sinó també millorar les competències professionals i d’accés al mercat laboral de les persones beneficiàries.

Arxivat a: Pla de Barris
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)